Координація діяльності правоохоронних органів держав – членів Європейського Союзу - Каркач, П. (Історико-правовий часопис, 2013)
У статті розглянуто питання координаційної діяльності правоохоронних органів держав – членів Європейського Союзу. При цьому головну увагу приділено таким органам, як Європол і Євроюст. Під час аналізу їхньої діяльності звернуто увагу на їх виникнення й роль у координаційній діяльності національних правоохоронних органів країн – членів Європейського Союзу.