Про деякі аспекти забезпечення в Україні права засуджених до позбавлення волі на охорону здоров’я - Колб, А.; Колб, І. (Історико-правовий часопис, 2013)
У статті здійснено аналіз нормативно-правових актів та стану лікувально-профілактичної й санітарно-протиепідемічної діяльності, що здійснюється в установах виконання покарань України та спрямована на забезпечення права засуджених до позбавлення волі на охорону здоров’я.