Адміністративно-правові та цивільно-правові юридичні факти в новому соціально-історичному вимірі - Стрельбицький, М.; Стрельбицька, Л. (Історико-правовий часопис, 2013)
У статті розкрито роль та сутність адміністративно-правових і цивільно-правових юридичних фактів у сучасних умовах історичних соціально-економічних перетворень та державотворення в Україні.