Забезпечення та захист конституційної законності Конституційним Судом України - Шевчук, І. (Історико-правовий часопис, 2013)
У статті досліджено діяльність Конституційного Суду України як органу конституційного контролю щодо забезпечення та захисту конституційної законності, піддано аналізу теоретичні та практичні питання вдоско- налення його правового статусу. Визначено, що Конституційний Суд України є важливим інститутом забезпе- чення й захисту конституційної законності через здійснення конституційного контролю та інтерпретаційної діяльності.