Транскордонне співробітництво України: поняття, види, форми - Колодяжная, В. (Історико-правовий часопис, 2013)
У статті висвітлено підходи до визначення поняття «транскордонне співробітництво (ТКС)», проаналізовано види та форми його реалізації в умовах європейської інтеграції України.