Міжнародна практика заходів, спрямованих на зміцнення довіри між державою та організаціями громадянського суспільства - Лаба, О. (Історико-правовий часопис, 2013)
У статті розглянуто міжнародний досвід, спрямований на зміцнення довіри між органами державної влади та організаціями громадянського суспільства. Виділено реалізовані заходи, спрямовані на зміцнення довіри громадян до спроможності органів державної влади забезпечувати належне управління.