Особливості функціонування конституційної скарги в Республіці Польща - Шевчук, І. (Історико-правовий часопис, 2014)
У статті досліджено особливості функціонування конституційної скарги в Республіці Польща. З’ясовано роль інституту конституційної скарги в системі конституційного судочинства. Визначено правовий механізм функціонування конституційної скарги в Республіці Польща. Проаналізовано перспективи впровадження інституту конституційної скарги в Україні з урахуванням польського досвіду.