Рівність перед законом і судом серед інших засад кримінального провадження - Костенко, М. (Історико-правовий часопис, 2015)
У статті досліджено рівність перед законом і судом у взаємозв’язку з іншими засадами кримінального провадження, що визначені Главою 2 Кримінального процессуального кодексу України 2012 р. Отримано висновок про універсальний характер досліджуваної засади. Акцентовано увагу на прямий діалектичний взаємозв’язок із окремими засадами кримінального провадження.