Методологічні властивості верховенства права в цивільному судочинстві України - Дем’янова, О. (Історико-правовий часопис, 2015)
Стаття присвячена дослідженню методологічної ролі доктрини верховенства права у цивільному судочинстві України. Висвітлюються змістовні положення доктрини верховенства права в аспекті значення для праворозуміння та визначення основних понять цивільного процесу. Приділяється увага з’ясуванню методологічного значення верховенства права в контексті систематизації доктринальних положень науки цивільного процесу, визначення пріоритетних напрямків розвитку теорії та практики.