Податкова система України: поняття та перспективи розвитку - Товкун, Л. (Історико-правовий часопис, 2015)
Предметом дослідження статті є податкова система, а також принципи, на основі яких вона функціонує. В статі дається характеристика податкової системи, як складної категорії податкового права. Зазначається необхідність більш широкого її визначення у порівнянні з тим, що є у Податковому кодексі України. Визначаються шляхи реформування податкової системи, опираючись на діючі та нові принципи функціонування податкової системи.