Інститут основ конституційного ладу у системі конституційного права України - Кравчук, В. (Історико-правовий часопис, 2015)
У статті розглядаються актуальні проблеми сучасної конституційно-правової науки, а саме інститут основ конституційного ладу як основний елемент системи конституційного права України. Запропонована авторська дефініція даної категорії та її юридична кваліфікація.