Особливості нормативно-правового регулювання координації діяльності правоохоронних органів держав– членів Європейського Союзу - Каркач, П.; Копетюк, М. (Історико-правовий часопис, 2015)
У статті розглядаються питання особливостей нормативно-правового регулювання координації діяльності правоохоронних органів держав – членів Європейського Союзу (далі – ЄС). Головна увага приділяється нормативно-правовому регулюванню діяльності таких органів як Європол і Євроюст.Досліджується нормативно-правова база структуризації і діяльності цих органів та особливість нормативно- правового регулювання координації сучасного стану щодо посилення міжвідомчої співпраці правоохоронних та судових органів країн – членів ЄС.