До питання про посади заступників міністра та патронатної служби - Армаш, Н. (Історико-правовий часопис, 2015)
В статті приділено увагу окремим теоретичним та практичним питанням реформування статусу посад заступників міністра та патронатної служби в межах адміністративної реформи. Зокрема, окреслюється коло їх повноважень, порядок призначення, підпорядкованості і притягнення до відповідальності.