До питання криміналістичної характеристики злочинів терористичного характеру - Скуба, Г.; Карпінська, Н. (Історико-правовий часопис, 2016)
У статті здійснено аналіз теоретико-правових підходів щодо змісту характеристики злочинів терористичного характеру, елементів криміналістичної характеристики терористичного акту та їх кореляційних зв’язків. Автор обґрунтовує та розкриває зміст таких структурних елементів характеристики злочинів терористичного характеру як способи вчинення злочинів терористичного характеру; характеристика особи злочинця (терориста); типові сліди злочинів терористичного характеру; характеристика особи потерпілого (жертви); обстановка вчинення злочинів терористичного характеру (місце, час та інші обставини).