Становлення та розвиток кафедри конституційного права на юридичному факультеті Львівського університету - Гураль, П. (Історико-правовий часопис, 2016)
У статті висвітлено особливості становлення та розвитку кафедри конституційного права на юридичному факультеті Львівського університету. Значну увагу зосереджено також на характеристиці становлення та розвитку наукової школи конституційного права, наукових здобутків провідних вчених-правознавців в галузі конституційного права Львівського університету. Історичним результатом розвитку кафедри конституційного права у Львівському університеті є створення наукової школи конституційного права, здатної відповідати вимогам і викликам часу, навчати і виховувати, формувати професійне юридичне середовище, необхідне для утвердження правової держави в Україні.