Особливості призначення та проведення судових експертиз при розслідуванні злочинів терористичного характеру - Скуба, Г. (Історико-правовий часопис, 2017)
У статті висвітлюються питання призначення та проведення судових експертиз при розслідуванні злочинів терористичного характеру, проаналізовано види судових експертиз та їх значення. Автором присвячено увага новим для України видам судових експертиз – комплексній психолого-лінгвістичній та відеофонографічній. Виявлено новітні тенденції можливостей судових експертиз. Розслідування злочинів терористичного спрямування потребує використання спеціальних знань, новітніх методів та методик задля повного, всебічного та об’єктивного встановлення всіх обставин справи, що забезпечується широким спектром судових експертиз.