Персонал органів та установ виконання покарань як об’єкт кримінально-виконавчої діяльності та наукових досліджень - Василевич, В.; Ліховицький, Я. (Історико-правовий часопис, 2017)
У статті здійснено наукове дослідження змісту кримінально-виконавчої діяльності персоналу органів та установ виконання покарань, по результатах якого виведені основні системоутворюючі ознаки, що складають зміст даного поняття, обґрунтована необхідність зміни чинного законодавства з означених питань.