Нерозголошення або невикористання в інший спосіб конфіденційної або іншої інформації з обмеженим доступом (стаття 172-8 Кодексу України про адміністративні правопорушення) - Загиней, З. (Історико-правовий часопис, 2017)
У статті проаналізовано судову практику застосування статті 172-8 «Незаконне використання інформації, що стала відома особі у зв’язку з виконанням службових повноважень» КУпАП у частині встановлення оцінки наявності (відсутності) таких суспільно небезпечних діянь, як незаконне розголошення або використання в інший спосіб особою у своїх інтересах інформації, яка стала їй відома у зв’язку з виконанням службових повноважень. Виокремлено ознаки цих діянь та запропоновано авторську інтерпретацію відповідних правових понять.