РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ О.М. БАНДУРКИ, В.А. ГРЕЧЕНКА, О.Н. ЯРМИША «МІЛІЦІЯ В УКРАЇНІ В РОКИ НІМЕЦЬКО-РАДЯНСЬКОЇ ВІЙНИ ТА ПОВОЄННИЙ ПЕРІОД (ЧЕРВЕНЬ 1941–БЕРЕЗЕНЬ 1953 РР.): ІСТОРИКО-ПРАВОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ» - Яцишин, Михайло Михайлович (Історико-правовий часопис, 2023)
РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ О.М. БАНДУРКИ, В.А. ГРЕЧЕНКА, О.Н. ЯРМИША «МІЛІЦІЯ В УКРАЇНІ В РОКИ НІМЕЦЬКО-РАДЯНСЬКОЇ ВІЙНИ ТА ПОВОЄННИЙ ПЕРІОД (ЧЕРВЕНЬ 1941–БЕРЕЗЕНЬ 1953 РР.): ІСТОРИКО-ПРАВОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ»