Правова сутність екологічної шкоди - Решетник, Л. (Історико-правовий часопис, 2013)
У статті досліджено окремі правові питання щодо поняття та змісту екологічної шкоди, заподіяної порушенням екологічного законодавства. Проведено аналіз основних ознак, які властиві екологічній шкоді, та з’ясовано коло проблемних положень, які потребують розв’язання в законодавстві й у практиці. Наведено пропозиції та методичні рекомендації.