Мораль як принцип цивільного законодавства України - Чубоха, Н. (Історико-правовий часопис, 2013)
У статті висвітлено сутність та зміст моралі як першоджерела цивільного законодавства України. Проаналізовано підходи різних учених щодо ролі й значення моралі як принципу в регулюванні цивільних відносин, реалізації прав та обов’язків, захисті прав й інтересів суб’єктів цивільного права.