Регулювання міжнародної торгівлі сільськогосподарськими товарами в рамках Світової організації торгівлі - Духневич, А. (Історико-правовий часопис, 2013)
У статті здійснено теоретико-прикладне дослідження правового регулювання ролі й місця сільського господарства в умовах СОТ, а також місце міжнародної торгівлі та форми її регулювання в міжнародному праві. Досліджено нормативно-правові акти, роль і значення міжнародної торгівлі сільськогосподарською продукцією для сучасних міжнародних відносин.