Суб’єктний склад бюджетних правовідносин, що стосуються інвестиційної діяльності - Бліхар, М. (Історико-правовий часопис, 2016)
У статті йдеться про суб’єктний склад учасників бюджетних правовідносин, що стосуються інвестиційної діяльності. Звернено увагу на виявлення тих особливостей, які дозволять виокремити суб’єктів бюджетних правовідносин, безпосередньо дотичних до ухвалення рішень щодо бюджетного інвестування. За результатми дослідження автор дійшов висновку, що до складу суб’єктів бюджетних правовідносин, що стосуються інвестиційної діяльності, потрібно віднести: 1) органи і посадові особи законодавчої та виконавчої влади; 2) органи місцевого самоврядування, місцеві державні адміністрації, головних розпорядників бюджетних коштів, розпорядників бюджетних коштів усіх рівнів.