Cтандарти Організації економічного співробітництва та розвитку щодо урегулювання лобіювання - Нестерович, В. (Історико-правовий часопис, 2016)
У статті розглянуто стандарти Організації економічного співробітництва та розвитку щодо урегулювання лобіювання. Ця міжнародна організація постійно здійснює досить помітні заходи щодо впровадження міжнародних стандартів у сфері регулювання лобіювання та їх імплементації на національному рівні країнами-учасницями. Головним лейтмотивом такої уваги Організації економічного співробітництва і розвитку до просування ідеї законодавчого регулювання лобіювання на національному рівні є насамперед запобігання корупції при прийнятті нормативно-правових актів.