Витоки теорії доказового права у працях С.В. Пахмана - Абухін, Р. (Історико-правовий часопис, 2016)
У статті досліджуються витоки теорії доказового права у творчості С. В. Пахмана. Виявлено етапи історії розвитку системи судових доказів у давньоруському праві, що охоплюють більше шести століть і завершується Соборним Уложенням 1649 року, які були упорядковані та систематизовані С.В. Пахманом.