Зміст діяльності прокуратури як суб’єкта оперативно-розшукового запобігання злочинам - Новосад, Ю. (Історико-правовий часопис, 2016)
В статті розглянуті проблемні питання, що стосуються роботи органів прокуратури у сфері оперативно-розшукової діяльності як суб’єктів запобігання злочинам, визначені дискусійні та недостатньо врегульовані нормами права моменти а також запропоновані науково обґрунтовані шляхи їх вирішення по суті.