Добросовісність заволодіння майном як умова набувальної давності - Чубоха, Н. (Історико-правовий часопис, 2016)
Стаття присвячена висвітленню добросовісності як принципу цивільного права і добросовісності заволодіння майном як умови набувальної давності. Проаналізовано підходи різних вчених щодо змісту та значення добросовісності як морального принципу, якості, яка притаманна поведінці суб’єктів цивільного права і як умови набувальної давності.