Історико-правові аспекти конституційних основ правового статусу суддів у період національно-визвольної боротьби на початку ХХ століття (1917-1921 роки) - Кравчук, В. (Історико-правовий часопис, 2016)
Стаття присвячена аналізу конституційно-правових основ статусу суддів у період національно-визвольної боротьби на початку ХХ століття (1917-1921 роки), визначено фактори, що впливали на їх формування. Досліджено динаміку окремих елементів правового статусу суддів в ході розробки проектів конституційних актів.