Про зміст поняття «персонал органів та установ виконання покарання» та його системоутворюючі ознаки - Яковець, І.; Новосад, Ю. (Історико-правовий часопис, 2017)
В статті, на підставі вивчення наукових і нормативно-правових джерел, сформульовано авторське визначення поняття «персонал органів та установ виконання покарань» та виведені системоутворюючі ознаки, що складають його зміст, а також здійснено їх аналіз у контексті досліджуваного об’єкта.