Основи організації діяльності органів Національної поліції України у боротьбі з рейдерством - Хатнюк, Ю.; Кіцул, Ю. (Історико-правовий часопис, 2017)
У даній статті досліджуються проблеми організації діяльності органів Національної поліції України у боротьбі з рейдерством, зосереджується увага на основних підрозділах органів Національної поліції, їх функціях та повноваженнях у сфері незаконного захоплення майна, визначається система взаємовідносин цих підрозділів, а також забезпечення належного використання потенціалу підрозділів поліції під час проведення відповідних заходів у вказаній сфері.