Сучасна правова парадигма інформаційної безпеки України - Банк, Р. (Історико-правовий часопис, 2017)
Cтаття присвячена проблемі правового забезпечення інформаційної безпеки як складової національної безпеки України. Визначено нормативно-правове закріплення інформаційної безпеки України та окреслено суттєві прогалини в законодавстві України в регулюванні цього явища. Проведено аналіз та класифікацію видів інформаційних загроз. Запропоновані деякі шляхи вирішення проблеми правового забезпечення інформаційної безпеки у контексті збереження інформаційного суверенітету України.