До питання про процедурні норми як елемент правового регулювання забезпечення державними соціальними допомогами - Вознюк, Н. (Історико-правовий часопис, 2017)
У статті досліджуються питання встановлення змісту процедурних правових норм у сфері державних соціальних допомог, визначено їх місце у реалізації правових приписів. Сформульовані особливі видові характеристики процедурних норм права у сфері державних соціальних допомог.