Особливості принципів земельного права України серед засобів мінімізації юридичних дефектів - Коваленко, Т. (Історико-правовий часопис, 2018)
У статті проведено аналіз загальних та особливих ознак принципів земельного права України, специфіки їх нормативного закріплення, а також їх ефективності як загально-правового засобу мінімізації колізій, прогалин та інших юридичних дефектів у механізмі правового регулювання земельних відносин в Україні; виявлено фактори, які ускладнюють застосування принципів земельного права як ефективних засобів мінімізації юридичних дефектів у земельній сфері.