Всеукраїнська наукова конференція, присвячена 100-річчю від дня народження професора В. С. Кульчицького - Бойко, І. Й. (Історико-правовий часопис, 2021)
Всеукраїнська наукова конференція, присвячена 100-річчю від дня народження професора В. С. Кульчицького