Роль Концепції судово-правової реформи в Україні 1992 року у становленні конституційних основ правового статусу суддів - Кравчук, В. (Історико-правовий часопис, 2018)
Стаття присвячена історико-правовому аналізу Концепції судово-правової реформи в Україні 1992 року та визначенню її ролі для становлення конституційних основ правового статусу суддів. Визначено фактори, що зумовили необхідність проведення судово-правової реформи, а також охарактеризовано умови, в яких здійснювалось становлення конституційних основ правового статусу суддів. Досліджено динаміку окремих елементів правового статусу суддів за Концепцією судово- правової реформи в Україні 1992 року.