Поняття та ознаки законного інтересу у трудовому праві - Сокол, М.; Ходачинський, В. (Історико-правовий часопис, 2018)
У статті проаналізовано поняття законного інтересу у трудовому праві висвітлено його ознаки та особливості. Проведено співвідношення інтересу, який охороняється законом, із суб’єктивним правом. За висновком авторів законний інтерес означає можливість суб’єкта трудового права задовольнити своє право-прагнення у такий спосіб, як переговорний процес, примирювально- погоджувальна процедура.