Нормативно-правові акти як організаційний засіб досягнення завдань центральних органів виконавчої влади - Ширшикова, Р. (Історико-правовий часопис, 2018)
У статті проаналізовані наявні в сучасній науці підходи до вивчення проблем, пов’язаних з необхідністю постійного вдосконалення діяльності органів державного управління, які здійснюють цілеспрямований організовуючий та координуючий влив не тільки в сфері державного управління, але й виступають основним засобом розвитку суспільства в цілому. Прийняття якісного нормативно- правового акту є однією із найбільш важливих умов ефективного існування органів державної влади.